kerstpakketten-keuze.nl

Het kerstpakket is terug van weggeweest. Een mooi cadeau blijkt door veel medewerkers toch meer gewaardeerd te worden dan een waardebon. We hadden niet anders verwacht, want onze pakketten zijn altijd een groot succes. We stellen ze precies op maat samen. Alles is mogelijk en we denken heel graag met je mee.

Kerstpakket op maat

Uw pakket zelf samenstellen, geheel naar uw wensen en budget. Ook als u maar 5 pakketten nodig hebt, helpen wij u graag.

Slider 1

Slider 2

Slider 3

Kerstpakket Roulette

Met onze kerstpakketten wordt uw kerstpakket echt een verrassing. Een roulette bepaalt welk personeelslid er voor een ander personeelslid een themapakket uitkiest. Met een persoonlijke boodschap erbij, wordt het uitdelen van de kerstpakketten straks echt een feestje. Extra leuk voor grotere groepen.

Slider 1

Slider 2

Slider 3

Kerstpakket Persona

Met deze optie geef je je personeel echt een pakket dat bij ze past. Aan de hand van een aantal vragen die ze beantwoorden, bepalen wij welk themapakket het beste bij ze past. Zo hoef je je niet te bekommeren om wie wat nu het leukste vindt. Ze bepalen min of meer zelf wat ze krijgen, terwijl het uiteindelijk toch nog een verrassing is wat voor pakket het precies is.

Slider 1

Slider 2

Slider 3

Contact :

 • ADRES :
  Finlandweg 10 D
  4538 BL Terneuzen
 • TELEFOON:
  0115 - 69 02 14
 • EMAIL :
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social :